با توجه به افزایش روز افزون جمعیت و وم تنوع بخشیدن به منابع مواد غذایی، موجب شده است انسان ها برای تهیه مواد غذایی از طریق امکانات ممکن و با حداقل ترین هزینه ها تلاش نمایند نیاز اولیه غذایی خود را تامین کنند. امروزه قارچ ها نه به لحاظ طعم و مزه غذائی، بلکه به عنوان یک منبع غذائی پروتئین دار که می تواند جیره غذائی انسان ها در کشورهای کمتر توسعه یافته که در آنها گوشت کمیاب و یا گرانقیمت است غنی سازد. بنابراین مورد توجه عموم افراد جامعه قرار گرفته است. میزان کلسترول قارچ پایین است و دارای ویتامین های B کمپلکس، B12 ،B6، D،K ،E و مواد معدنی کلسیم و فسفر، اهن و منبع مهم منیزیوم، مس، کرم و اسید فولیک است. پروتئین قارچ ها سهل الهضم بوده و بدون چربی می باشد و برای افراد کم تحرک و مسن غذای مفیدی است. تغذیه با قارچ سبب رشد سریع استخوان ها می شود که در رژیم غذایی کودکان فوق العاده سودمند است و نیز در ترمیم استخوان ها نقش به سزایی دارد.

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Justin سپید مشق وبسایت شخصی پانوراما مدرسه دلپذیر ایّــام مکان های گردشگری استان قزوین hitmarket